Info

Op zoek naar een huisdier

Bent u op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Dan bent u bij de Wissel aan het goede adres. Er zitten bij ons vrijwel het hele jaar door honden, katten en konijnen die op zoek zijn naar een nieuw huis. Bij de katten en konijnen kunt u vrijblijvend komen kijken en kennis maken. Bent u op zoek naar een hond? Kijk van tevoren even op de site en neem telefonisch contact met ons op, dan maken we een afspraak. Alle dieren die klaar zijn voor een nieuw huis vindt u onder: asieldieren.

Afstand doen van een huisdier

Niet alle omstandigheden hebben we een leven lang in de hand. Het kan daarom voorkomen dat u niet meer voor uw dier kan zorgen en een fijn nieuw plekje zoekt voor hem of haar. Daar kunnen we u bij helpen door middel van herplaatsing. Kijk hier hoe u dat met ons kunt regelen.

Dier vermist

Het kan gebeuren dat uw huisdier ineens vermist is, ontsnapt door een open raam of dat hij tijdens het uitlaten is weggerend en niet meer is teruggekomen. Neem altijd even contact met ons op, misschien is het dier al bij ons gebracht en kan hij weer snel terug naar huis. Is dat nog niet het geval, kijk dan hier wat u kunt doen om snel weer herenigd te worden met uw huisdier.

Rondleidingen, stages en vrijwilligers

Niet alleen dieren maar ook veel mensen komen bij ons terecht. Om allerlei verschillende redenen. Een hele leuke reden is om een rondleiding te volgen door de opvang. U kunt tijdens een rondleiding al uw vragen stellen en krijgt een kijkje achter de schermen. Met de klas, verjaardagspartijtje of bedrijf, alles is mogelijk. Ook veel studenten volgen bij ons hun stage voor hun opleiding. Kijk hier hoe dat werkt. En zonder vrijwilligers redden we het niet als opvang! Deze mensen zijn heel belangrijk voor ons en vervullen allerlei verschillende taakomschrijvingen. Van het verzorgen en uitlaten van de dieren tot collecte lopen, klussen in en om het asiel of mee naar allerlei uitjes met onze kraam. Kijk hier welke vacatures er zijn en hoe u zich op kunt geven.