Steun ons

In 2024 organiseert De Wissel de jaarlijkse collecte. Naast een traditionele collecte organiseren we ook net als vorige jaren een digitale collecte! De collecte inkomsten zijn elk jaar weer hard nodig. Afgelopen jaren komen er steeds meer dieren binnen met medische klachten. Die behandelingen kosten veel geld en De Wissel had daarom een behoorlijk hoge dierenartsrekening. Daarnaast komen er ook steeds vaker dieren binnen met gedragsproblemen. Hierdoor verblijven dieren soms langer in de opvang. De collecte helpt met het opvangen van die kosten. We kunnen op die manier ook die hulpzoekende dieren helpen en opknappen, zodat ze gezond naar een nieuw huis kunnen.Verder nemen ook de kosten voor de dierenambulance verder toe, onder andere door de gestegen brandstofkosten.

Stichting Dierenopvang de Wissel vangt jaarlijks ongeveer 5500 katten, 200 honden en 100 overige dieren op. Al deze dieren worden verzorgd en krijgen indien nodig ook de noodzakelijke medische zorg. Daarbij zijn er dieren die extra begeleiding nodig hebben qua gedrag of die gewoon een lange tijd doorbrengen bij ons in de opvang. Al deze zorg kost veel geld. Geld dat we niet altijd klaar hebben liggen. U bent daarom erg belangrijk voor de Wissel en kunt ons op verschillende manieren steunen.

Bijvoorbeeld door:

  • donateur te worden
  • collectant te worden
  • een nalatenschap achter te laten
  • een eenmalige gift te doen

Uw steun wordt enorm gewaardeerd en zal altijd direct naar de dieren in de Wissel gaan. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken in de Wissel en met eigen ogen te zien wat er met uw gift gedaan wordt.