Steun ons

Van 16 mei tot en met 22 mei 2022 organiseert De Wissel de jaarlijkse collecte. Ook dit jaar geen collecte langs de deuren, i.v.m. wat organisatorische hordes. Maar net als vorig jaar een digitale collecte! De collecte inkomsten zijn elk jaar weer hard nodig. Afgelopen jaar zijn er veel dieren binnengekomen met medische klachten. Die behandelingen kosten veel geld en De Wissel had daarom een behoorlijk hoge dierenartsrekening. De collecte helpt met het opvangen van die kosten. We kunnen op die manier ook die hulpzoekende dieren helpen en opknappen, zodat ze gezond naar een nieuw huis kunnen.

Stichting Dierenopvang de Wissel vangt jaarlijks ongeveer 800 katten en 200 honden op. Al deze dieren worden verzorgd en krijgen indien nodig ook de noodzakelijke medische zorg. Daarbij zijn er dieren die extra begeleiding nodig hebben qua gedrag of die gewoon een lange tijd doorbrengen bij ons in de opvang. Al deze zorg kost veel geld. Geld dat we niet altijd klaar hebben liggen. U bent daarom erg belangrijk voor de Wissel en kunt ons op verschillende manieren steunen.

Bijvoorbeeld door:

  • donateur te worden
  • collectant te worden
  • een nalatenschap achter te laten
  • een eenmalige gift te doen

Uw steun wordt enorm gewaardeerd en zal altijd direct naar de dieren in de Wissel gaan. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken in de Wissel en met eigen ogen te zien wat er met uw gift gedaan wordt.