Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Hills Honden- en Kattenvoer

Hills Science Plan

Kwaliteit voeding

We vinden het als dierenopvang erg belangrijk dat onze dieren goed verzorgd worden en daar hoort uiteraard ook goede voeding bij. Dankzij de steun van Hills is het voor de Wissel mogelijk om alle honden en katten te voeren met de brokken van Hills Science Plan. Een uitstekend voer dat wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit, smaak en continue onderzoek naar beter voer.

Het grote voordeel van het voeren van Hills Science Plan is dat onze dieren niet afhankelijk zijn van voer dat gedoneerd wordt en de dieren daardoor niet wekelijks of maandelijks overschakelen op allerlei verschillende soorten voer. We merken dat er hierdoor veel minder klachten zijn bij de dieren, zoals onder andere minder diarree en mooiere vachten.

Hoge kortingen

Omdat we dit door willen zetten op het moment dat een dier herplaatst wordt bieden we in de Wissel Hills voer aan met hoge kortingen. Zo kan je voor een zeer gereduceerd tarief een zakje voer kopen tijdens de aanschaf van een asieldier en er voor zorgen dat ook bij herplaatsing de kans op diarree of andere klachten zo klein mogelijk wordt gehouden. Je kan er voor kiezen om dit voer eenmalig aan te schaffen en langzaam thuis af te bouwen. Zo kan je nieuwe huisdier rustig overschakelen naar het merk voer dat je zelf wilt geven. Of je kiest er voor om het dier op de Hills brokken te houden en deze met korting bij ons aan te blijven schaffen.

In de Wissel verkopen we honden- en kattenvoer in grote en kleine verpakkingen. Voor elk dier zijn er aangepaste voedingen te verkrijgen (groot ras, klein ras, jong en oud etc). Ook kan er altijd overlegd worden met ons over de inkoop van een voeding die niet standaard in ons assortiment zit. Informeer bij de medewerkers aan de balie voor meer informatie en voor het voer dat het beste bij jouw dier past.