Pension

Tijdelijke opvang voor uw kat

Dierenopvang de Wissel bestaat uit een asielgedeelte en pensiongedeelte. In het pension vangen we katten op die tijdelijk niet thuis kunnen blijven maar wel weer naar huis gaan. Dit kan zijn tijdens uw vakantie maar bijvoorbeeld ook wanneer u een ziekenhuisopname verwacht, met een verbouwing of verhuizing zit of een andere reden heeft dat uw kat even niet thuis kan zijn.

De groepsverblijven zijn modern en van alle gemakken voorzien. Uw kat wordt bij ons goed verzorgd door gediplomeerde medewerkers, gemotiveerde stagiaires en betrokken vrijwilligers. Medische zorg zal altijd verzorgd worden door onze vaste dierenarts wanneer noodzakelijk.

asieldieren-katten

Kom kijken

Bent u nog nooit bij ons geweest voor een pensionverblijf voor uw kat? Kom dan gerust van te voren een keertje kijken. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe mooi de verblijven eruit zien. Het is fijn om van te voren te weten waar uw huisdier terecht komt en het moet voor u ook goed voelen.

Een bezoekje voor bezichtiging is vrijblijvend en altijd mogelijk, wel werken we uitsluitend op afspraak om u alle tijd te geven. Stel gerust al uw vragen en bij een voldaan bezoek kunt u meteen de periode boeken die u voor ogen heeft. Boek op tijd, zeker wanneer de periode in een schoolvakantie valt.

Helaas kunnen we geen pension voor uw hond bieden. Kijk daarvoor goed rond naar hondenpensions en ga een keertje kijken voordat u een periode boekt. Net als bij ons kattenpension is het belangrijk dat u zich goed voelt bij een hondenpension.