Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn de spil van de dierenopvang en dierenambulance. Op sommige momenten hebben we ruim voldoende mensen, maar er zijn ook periodes dat we juist zitten te springen om nieuwe mensen. Je mag daarom altijd contact met ons opnemen als je vrijwilligerswerk bij ons zou willen doen.

Er is voor iedereen wel iets dat past. Zo is er natuurlijk een grote groep vrijwilligers die dagelijks helpt bij de verzorging en schoonmaak op de dierenafdelingen. Dit werk gaat altijd door, ook in vakanties en op feestdagen. Bij de dierenambulance is weer heel ander werk te doen, zoals chauffeur of bijrijder zijn op de ambulance, of als centralist waar je de telefoontjes aanneemt voor de ambulance. In de zomer zijn we altijd op zoek naar gastgezinnen die de jonge kittens en moederpoezen op willen vangen voor een aantal weken.

En er zijn klus- en tuinteams die het gebouw en de buitenboel op orde houden. Daarnaast zijn er mensen die meegaan naar markten en evenementen met ons kraampje, onze klanten helpen met het uitzoeken van een kat die bij hun past en nog veel meer!

Zit er wat bij dat je aantrekt? Neem dan contact met ons op via 058-2664300. We kunnen je dan wat meer vertellen over de functie die bij je past, en kunnen een kennismakingsgesprek inplannen.