Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Sponsor Bedrijfsauto

De Wissel vangt honderden dakloze dieren per jaar op, en zorgt dat deze weer goed terecht komen bij nieuwe liefdevolle eigenaren. Veel van deze dieren hebben medische hulp nodig en gaan naar de dierenkliniek voor operaties en dergelijke. Deze ritten rijden we met onze bedrijfsauto. Zo blijft de ambulance vrij voor spoedritten. 

Advertentieruimte op de bedrijfswagen

We hebben deze auto kunnen financieren door het verkopen van advertentieruimte die op de auto is aangebracht. Wellicht ben je de auto al een keer tegengekomen in de regio. Dankzij deze advertentie hebben we tijdens elke rit bijgedragen aan publiciteit voor de bedrijven die op onze auto staan.

Al onze sponsors hebben gemeen dat zij de stichting een warm hart toedragen. Op verschillende manieren hebben zij een binding met de Wissel, of met het welzijn van dieren in het algemeen.

Sponsors kunnen op verschillende manieren bijdragen: door de auto te sponsoren voor een periode van 5 jaar of door een eenmalige donatie te doen.
De tegenprestatie voor de financiële bijdrage aan de stichting bestaat uit het uitdragen en vergroten van naamsbekendheid door middel van zichtbare reclame tijdens onze ritten, melding op onze website en meldingen op onze social media kanalen.

Langdurige sponsors (voor 5 jaar)

 

 1. The Boxx 058
 2. Best Buddy
 3. P. de Vries Installatietechniek
 4. Bourguignon Lease
 5. Vriezon
 6. Dierenspeciaalzaak Zaailand
 7. Dierenkliniek Nijlan
 8. Autovakmeester Eugen Tiesma
 9. Miedema
 10. Van der Hoek Bouwbedrijf
 11. Peta PC
 12. Carex Fryslan
 13. RRS Riool Reinigings Service
 14. De Verfmenger
Donatie sponsors
 1. Pranger-Rosier
 2. Velzeboer Doet Financieel
 3. L.N. Arendshorst
 4. Meesterschilders Friesland
 5. Rein Algera
 6. Het Juwelen en Beleenhuis
 7. Walma Timmer- en Onderhoudsbedrijf
 8. Themmen Heftrucks