Sponsors Bedrijfsauto

De Wissel vangt honderden dakloze dieren per jaar op, en zorgt dat deze weer goed terecht komen bij nieuwe liefdevolle eigenaren. Veel van deze dieren hebben medische hulp nodig en gaan naar de dierenkliniek voor operaties en dergelijke. Deze ritten rijden we met onze bedrijfsauto (de ambulance blijft zo vrij voor spoedritten). Ook maakt de auto nog vele andere kilometers door Friesland voor allerlei andere soorten ritten.

We hebben deze auto kunnen financieren door het verkopen van advertentieruimte die op de auto is aangebracht. Wellicht bent u de auto al een keer tegengekomen in de regio. Dankzij deze advertentie hebben we tijdens elke rit bijgedragen aan publiciteit voor de bedrijven die op onze auto staan.

Al onze sponsors hebben gemeen dat zij de stichting een warm hart toedragen. Op verschillende manieren hebben zij een binding met De Wissel, of met het welzijn van dieren in het algemeen.

Sponsors kunnen op verschillende manieren bijdragen: door de auto te sponsoren voor een periode van 5 jaar of door een eenmalige donatie te doen.
De tegenprestatie voor de financiële bijdrage aan de stichting bestaat uit het uitdragen en vergroten van naamsbekendheid door middel van zichtbare reclame tijdens onze ritten, melding op onze website en meldingen op onze social media kanalen.

 

Langdurige sponsors (voor 5 jaar)

De Verfmenger

De Verfmenger is een familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten en kleuren (kijk hier voor alle kleuren: kleuren verfmenger) verf voor binnen en buiten schilderwerken tegen de laagste prijs, gevestigd in hartje Leeuwarden. Naast onze liefde voor verf, delen wij onze liefde voor dieren met Dierenasiel de Wissel. Tot de Verfmenger familie behoort dan ook een vijftal aan honden afkomstig uit binnen en buitenland, in allerlei kleuren, formaten en rassen. De Verfmenger steunt dan ook Dierenasiel De Wissel en zegt; adopt and don’t shop. Mocht je toch willen shoppen, doe dat dan bij verfmenger.com.

De meeste informatie kunt u direct terugvinden op de volgende pagina: www.verfmenger.com.

Marco
Team De Verfmenger

www.verfmenger.com
info@verfmenger.com
Heer Ivostraatje 40-42
8911DZ Leeuwarden

ma t/m vr 9.00 tot 17.30 za 9.00 tot 16.30 zo op afspraak

The Boxx 058

Best Buddy

P. de Vries Installatietechniek

Bourguignon Lease

Vriezon

Dierenspeciaalzaak Zaailand

Dierenkliniek Nijlan

Autovakmeester Eugen Tiesma

Miedema

Van der Hoek Bouwbedrijf

Peta PC

Carex Fryslan

RRS Riool Reinigings Service

 

 

Donatie sponsors

Pranger-Rosier

Velzeboer Doet Financieel

L.N. Arendshorst

Meesterschilders Friesland

Rein Algera

Het Juwelen en Beleenhuis

Walma Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Themmen Heftrucks