Boeken

Bespreek op tijd

Bespreek de periode voor het pension van uw kat op tijd. Schoolvakanties kunnen vrij snel volgeboekt worden, met name de zomervakantie. U kunt ons bereiken op 058-2664300 tijdens openingstijden. Boekingen worden uitsluitend telefonisch gemaakt.

De kosten voor pension zijn €10,- per nacht. Als u twee of meerdere katten brengt die uit hetzelfde huishouden komen dan krijgt u 10% korting op het totaalbedrag.

Enya 28433

Bent u nog nooit bij ons geweest voor een pensionverblijf voor uw kat? Kom dan gerust van te voren een keertje kijken. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe mooi de verblijven eruit zien en kunt u al uw vragen stellen. Het is fijn om van te voren te weten waar uw huisdier terecht komt en het moet voor u ook goed voelen. Een bezoekje voor bezichtiging is vrijblijvend en kan zonder afspraak tijdens openingstijden.

Annuleren

Wanneer u uw boeking moet annuleren dan vragen we dat om dat op tijd te doen. Tot 2 weken voor uw boeking kunt u kosteloos annuleren. Bent u genoodzaakt om later te annuleren, dan brengen we 50% van het bedrag in rekening. Ook bij niet opdagen zonder annulering zijn we genoodzaakt om de helft van het bedrag in rekening te brengen.

Overschrijding van pensiontermijn

Als zonder schriftelijk bericht een dier niet op de afgesproken dag wordt opgehaald dan zenden wij u een aangetekende brief. Is er binnen twee weken na de verzenddatum geen nader bericht ontvangen, of als blijkt dat de aangetekende brief niet in ontvangst is genomen, dan wordt het dier beschouwd als een dier waarvan door u afstand is gedaan aan de Stichting Dierenopvang de Wissel. Er zal in dat geval een nieuwe baas voor het dier worden gezocht. Totdat we een nieuw baasje hebben gevonden worden de door ons gemaakte kosten volledig bij u in rekening gebracht.