Winterweer

Een week vol winterweer! Dat zijn we toch een beetje ontwend in Nederland. De sneeuw en vorst zorgde voor spannende momenten op de weg. En toch liet dat de vrijwilligers van De Wissel niet afschrikken! Deze bikkels zijn door wind, sneeuw en ijs toch naar de opvang gekomen om voor de dieren te zorgen. Onverschrokken zijn de chauffeurs van de ambulance de weg op gegaan voor dieren in nood, en zijn dierverzorgers lopend, met de fiets of met de auto naar de opvang gekomen.

Vooral het weekend was best spannend voor de mensen  op de ambulance. Zondag werd de sneeuw serieus, en zeker op de weg was het behoorlijk bar. Zondagnacht en maandagochtend bleef het spannend. Gelukkig hebben we een aantal mensen die erg veel ervaring hebben op de weg, en graag even deze spannende diensten op zich wilden nemen. Ontzettend fijn! Op het asiel zelf ging het gelukkig prima. De enige overlast was sneeuw op de oprit en sneeuw in de buitenkennels. Maar dat was snel opgelost door wat sneeuwschuiven en strooien. En de meeste honden vonden de sneeuw op de speelvelden juist erg leuk!

Het is hartverwarmend dat deze mensen zich niet tegen laten houden door een code oranje. En dat de dieren geen enkele zorg tekort gekomen is. Daarom even een pluim voor al onze vrijwilligers, want dat verdienen ze zeker!