Vacature: collectanten en contactpersonen

Dierenopvang De Wissel is voor onze jaarlijkse collecteweek in juli (Leeuwarden) op zoek naar collectanten en contactpersonen (coördinatoren) in verschillende wijken.

Wat ga je doen:

Contactpersoon/coördinator
Als contactpersoon van jouw wijk ben je het aanspreekpunt voor de collectanten in jouw wijk en zorg je ervoor dat de collectebussen bij Dierenopvang De Wissel worden opgehaald en uitgedeeld onder de collectanten in jouw wijk. Na afloop van de collecte zorg je dat de bussen weer bij de De Wissel terug komen. Wij zoeken in Leeuwarden voor verschillende wijken contactpersonen. Heb je interesse om de collecte in jouw wijk te coördineren? Neem dan contact met ons op!

Collectant
Als collectant ga jij met de collectebus van De Wissel langs de deuren. Welke straat/straten jij loopt, stem je af met de contactpersoon in jouw wijk. Wil jij je dit jaar een paar uurtjes in zetten om geld in te zamelen in jouw wijk? Geef je dan op als collectant!

 

Contact
Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Hoef je er niet over na te denken? Geef je dan vandaag nog op via collecte@dierenopvangdewissel.nl!