Lezing over het asiel bij u op locatie

Lang niet iedereen komt in aanraking met een asiel, zelfs niet als je dieren hebt of van dieren houdt. Maar dat betekent niet dat mensen niet geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van een dierenopvang!

Om het belang van het werk van de opvang wijder te verspreiden, heeft een collega van ons het op zich genomen om daar wat aan te doen. Stephan geeft met veel plezier en enthousiasme lezingen, op locatie of in De Wissel zelf, waarin hij het werk uitlegt aan de hand van veel foto’s, anekdotes en feitjes. Hierdoor krijgen mensen een kijkje in een dag in de opvang. En horen we dat ze vaak verrast zijn over wat het werk allemaal inhoudt!

Afgelopen februari werd er bijvoorbeeld een lezing gegeven voor 21 dames van de vrouwenvereniging in Engelum. Het was een leuke groep vrouwen die erg geïnteresseerd waren en leuke vragen stelden! Wij hebben het dan ook ervaren als een leuke gezellige avond en hopen dat de mensen van de vrouwenvereniging dit ook zo ervaren hebben.

Wilt u ook een leuke lezing voor uw vereniging, school, organisatie of wat voor groep dan ook? Dit kan! Neem contact op met De Wissel in Leeuwarden via 058-2664300 of stephan@dierenopvangdewissel.nl