Collecte 2022 van start

Vandaag gaat officieel de collecteweek van Stichting Dierenopvang de Wissel van start! Ook dit jaar geen collecte langs de deuren, i.v.m. wat organisatorische drempels. Maar net als vorig jaar een digitale collecte!
Op de website kan je alle manieren vinden waarop je op ons kan steunen. Bijvoorbeeld door een overboeking, door donateur te worden, door via je mobiel te geven of door een eenmalige gift te doen. Kijk op https://www.dierenopvangdewissel.nl/steun-ons/ hoe dat allemaal werkt.
Komende week zullen we via deze weg uitleggen waarom de opbrengsten van de collecte zo nodig zijn. Een klein tipje van de sluier hebben we al opgelicht in ons interview in de Huis aan Huis: het afgelopen jaar zijn de medische kosten van veel dieren behoorlijk hoog gebleken. De collecte opbrengst helpt ons om dat te kunnen betalen.
Deel onze collecteberichtjes van komende week, zodat zoveel mogelijk mensen ons kunnen helpen! Elke gift, groot of klein, is welkom en komt gegarandeerd bij de dieren van De Wissel terecht.