Boodschappenactie Scholen 2018 groot succes!

Jongens, jongens…. of beter gezegd: kinderen, kinderen!

Wat een mooie opbrengst!!! De boodschappenactie onder scholen was weer een daverend succes! Vele scholen, en nog veel meer kinderen, ouders en leerkrachten, hebben zich tijdens de week van dierendag met hart en ziel ingezet voor de dieren in De Wissel.

Tassen vol met blikvoer, worsten, snoepjes, schoonmaakmiddelen en meer zijn er binnen gekomen op het asiel. Boodschappen die we hier dagelijks hard nodig hebben, en die veel geld kosten. Maar dankzij deze actie kunnen we daar weer mooi op besparen, want voorlopig hebben we weer een flinke voorraad. 

Alles bij elkaar heeft iedereen zich fantastisch ingezet voor De Wissel. Ook de vrijwilligers van De Wissel die weer veel van kostbare vrije tijd hebben opgeofferd om de actie op poten te zetten zijn hierin onmisbaar.

Alle boodschappen zijn verzameld en bij elkaar opgeteld. We komen uit op een bedrag van ruim 1675,- aan boodschappen! Jullie begrijpen dat we daar ontzettend blij mee zijn!

Niet alleen de boodschappen zijn geweldig, vooral ook de meegekomen tekeningen, briefjes en kunstwerkjes die we van de leerlingen kregen. Prachtig om te zien hoe betrokken de kinderen zijn. Daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor!

Lieve leerkrachten en leerlingen van OBS Trianova, OBS De Wielen, Willem Alexanderschool, OBS Oldenije, Leeuwarder Schoolvereniging (LSV), Obs Wynwizer, SBO de Trilker, IKC Het Palet en RK BS De Sprong heel hartelijk bedankt voor jullie inzet!