Bestuursleden gezocht

Dierenopvang de Wissel is een stichting, en een stichting kan niet bestaan zonder bestuur. Het bestuur vervult een belangrijke rol in het reilen en zeilen van De Wissel. En vergadert regelmatig over allerlei zaken die met De Wissel te maken hebben. De onderwerpen zijn verrassend divers, er komt namelijk van alles kijken bij dit bedrijf. Momenteel zijn er een aantal enthousiaste en kundige bestuursleden werkzaam bij De Wissel. Maar zij  kunnen zeker nog wat hulp gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe bestuursleden die ons willen helpen.

We hebben een vacature gemaakt waarin duidelijk staat omschreven wie we zoeken. Bestuurservaring is wenselijk maar niet noodzakelijk.

We zoeken vooral ondernemende persoonlijkheden. Mensen met een bedrijfseconomische, HRM, communicatie/sponsoring, juridische of Facility Management achtergrond. Mensen die daadkrachtig en slagvaardig zijn, het werk zien liggen en hier proactief mee aan de slag gaan. Je bent een maatschappelijk betrokken persoon met een hart voor dieren én voor mensen, en maakt daar graag tijd voor vrij.

Kijk op onze site voor de gehele vacature: https://www.dierenopvangdewissel.nl/vacature-bestuurslid/