Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Noodfonds succes: Molly

Molly is een oud Kooiker hondje van 12,5 jaar. Omdat haar oude baasje de verzorging niet meer op zich kon nemen is ze op deze respectabele leeftijd naar de opvang gekomen. Een hele ervaring voor zo’n oude hond. Ze vond het ook moeilijk om te wennen maar vond uiteindelijk haar draai bij ons.

Na een onderzoek van de dierenarts bleek ook nog eens dat ze qua gezondheid niet helemaal in orde was. Niet gek voor een senioren hond, ouderdomskwaaltjes horen er nu eenmaal bij. Maar hier moest wel iets aan gebeuren. Twee kleine mamatumoren en een gebitje met flink wat tandsteen waren de redenen om toch een afspraak bij de dierenarts te maken.

Molly moest onder narcose zodat de tumoren verwijderd konden worden en het gebitje netjes schoongemaakt kon worden. Een handeling waar flink wat kosten bij kwamen kijken. Van tevoren moest er namelijk ook nog een longfoto gemaakt worden om zeker te weten dat er geen uitzaaiingen waren. Dan lopen de kosten snel op.

Gelukkig was al snel duidelijk dat er weer voldoende donaties gemaakt waren op het Dieren Noodfonds zodat de operatie en foto zonder problemen betaald konden worden! Wij als opvang zijn hier ontzettend blij mee en Molly natuurlijk nog meer. De operatie is netjes verlopen en Molly is snel hersteld.

Een paar dagen na de operatie kon ze ook nog eens verhuizen naar een nieuwe eigenaar! Een verhaal met een echt happy end voor de senior.