Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Gosse

Katten die hier in De Wissel slecht kunnen aarden, en niet hun ware aard tonen, zijn soms een grotere gok. Zo ook bij Gosse. Een flinke rode kater met entropion die zich behoorlijk ellendig voelde. Aan die oogjes konden we wat doen, na een operatie had hij daar geen last meer van. Maar iets in hem wilde nog niet vertrouwen op onze goede bedoelingen. Gosse trok zich terug en wilde niet veel met ons te maken hebben.

Een familie in Tzummarum durfde de gok wel aan met hem. Mocht hij geen contact willen, dan kon hij daar heerlijk buiten leven op het erf en de schuur. Mocht ij wel aanhankelijk blijken, dan was hij binnen ook welkom. En met die instelling verhuisde Gosse naar het platteland. De druk was er af voor Gosse, en uiteraard…. nu blijkt meneer een dikke schootkat te zijn!

Dit kregen we te horen van zijn personeel:
“Alles gaat heel goed met hem en wij zijn nog steeds heel erg blij met deze heerlijke kat. Ons onverwachte cadeautje. Gosse heeft besloten een nieuw carrière pad in te slaan, namelijk dat van vreselijk aanhankelijke schootkat. Onlangs kwam hij zelfs op bed bij ons. Hij kletst ons de oren van het hoofd en volgt ons overal en is kampioen kopjes geven.”

Daar smelt ons hart van! We zijn heel blij dat Gosse zo goed terecht gekomen is. En zijn blij dat ook de verlegen katten altijd een kans krijgen. Gosse heeft die met 4 poten aangepakt!

Ook een kat adopteren?