Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Geslaagde open dag!

Afgelopen zaterdag hebben we onze jaarlijkse open dag gevierd. Tenminste, jaarlijks… door corona en andere omstandigheden hebben we het drie jaar niet kunnen vieren! Daarom was deze open dag extra speciaal. Het leek wel alsof het weer dat wist, want we hebben prachtig weer gehad! Hierdoor konden al onze buiten activiteiten ook mooi doorgaan.

Zo is het de hele dag spitsuur geweest in het springkussen, hebben veel kinderen als echte dierenambulance medewerkers een parcours gelopen met een “ziek dier” en werden de workshops op het speelveld gehouden. De marktkraampjes zijn goed bezocht en er kon lekker buiten gegeten worden.

Binnen zijn er prachtige vogel en egelhuisjes gebouwd en versierd! En zijn de rondleidingen heel druk bezocht. Voor 1 dag was alles te bekijken in de opvang en daar hebben veel mensen gebruik van gemaakt. Het was een gezellige drukte!

Als kers op de taart zijn er 12 katten gereserveerd en 2 honden hebben deze week hun kennismakingsafspraken. Ook is er gul gedoneerd, en zijn er nieuwe donateurs en vrijwilligers bijgekomen.
We kijken terug op een mooie en geslaagde “eerste” open dag en hopen deze vanaf nu weer elk jaar te kunnen vieren!