Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Boerderijkatten

Let op: de foto is ter illustratie, deze katten zijn al geplaatst. U kunt contact met ons opnemen en vragen naar de kleur vd katten die we op dit moment hebben zitten.

Bij ons in de opvang zitten meestal wel een aantal verwilderde katten. Daardoor zijn wij altijd op zoek naar goede plekjes voor boerderijkatten!

Deze katten zijn té verwilderd voor een leven in huis en worden daar ook echt niet gelukkig van. Ze zoeken dus een thuis waar ze een plek hebben om te schuilen, zoals een stal, en waar ze voor de rest vrij mogen rondlopen over het terrein. Wat we wel vragen is dat de katten daarbij dagelijks voorzien worden van schoon, vers water en voeding.

Ze zoeken dus een boerderij, manege of andere mooie buitenplek met een vacature voor muizenvanger. Dit kunnen ze als de beste! Een voordeel van onze boerderijkatten is dat ze ervoor zorgen dat er geen populatie verwilderde katten bij u in de schuur hun intrek neemt. Dit zijn vaak namelijk niet gecastreerde dieren, waardoor deze groepen erg groot kunnen worden.

We vragen geen adoptiekosten voor deze katten, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Uiteraard zijn deze katten geholpen en gechipt. Deze katten kunnen zich dus niet meer voortplanten.

Op dit moment hebben we weer regelmatig een of meerdere boerderijkatten beschikbaar, mocht u dus een plekje overhebben of mogelijk iemand weten die ze een goed tehuis kan bieden; Neem gerust contact op!

Bent u op zoek naar een boerderijkat (of katten)? Dan kunt u het best voor meer informatie telefonisch contact opnemen of mailen. U kunt ons bereiken via 058-2664300, tussen 10-12:00 uur, behalve op zondag, en tussen 14-16.30 uur behalve op woensdag en op zondag. Een mail kunt u sturen naar stephan@dierenopvangdewissel.nl.