Verbouwing en parkeren

In oktober zijn we gestart met de verbouwing. De stressarme hondenkennels zijn inmiddels gerealiseerd. Nu gaan we door naar de volgende fase in de verbouwing. Binnen de bestaande ruimtes in De Wissel wordt wat geschoven zodat er een nieuwe ruimte voor de dierenambulance ontstaat. Hiervoor vindt intern een flinke verbouwing plaats. Ook komen er naast het gebouw twee units te staan voor de wildopvang, konijnen en knaagdieren. Ook de balieruimte en de kantine zijn nodig aan een update toe. Deze ruimten worden i.s.m. de Upcycle Collection onder handen genomen.

In januari wordt gestart met het aanpassen van de bestrating, zodat de units voor de wildopvang, konijnen en knaagdieren kunnen worden geplaatst. Vervolgens start op 1 februari de verbouwing van de binnenruimten voor de dierenambulance en de ontvangst. Als alles volgens plan verloopt zal de interne verhuizing begin maart een feit zijn. De verbouwing wordt in fases uitgevoerd waardoor we gewoon de zorg voor de dieren kunnen voortzetten, zoals we dat altijd doen.

Omdat er de komende weken veel bouwverkeer over de oprit zal gaan, en de parkeerplaatsen op het terrein in beslag worden genomen door bouwkeet en container, zal er niet geparkeerd kunnen worden achter het hek. We verzoeken alle bezoekers om de auto buiten het hek langs de weg te parkeren, of op de parkeerplaatsen naast De Wissel, voor de sportschool. Bezoekers die op de fiets komen, kunnen wel binnenrijden en de fiets op het terrein parkeren. Alvast bedankt voor uw medewerking.