Veiling huisdierportret

Weten jullie nog dat we een tijdje terug een veiling hadden voor een portret van je huisdier? Louise Hoekstra (van Louise Hoekstra – The Art Of Drawing) maakt levensechte tekeningen met pastel van dieren. Om De Wissel een hart onder de riem te steken, wilde ze een veiling organiseren. Degene met het hoogste bod zou dan een tekening in pastel krijgen, en het bedrag als donatie aan De Wissel geven. Een hele leuke actie waar we natuurlijk graag aan mee wilden doen!

Er waren veel mensen geïnteresseerd en er werd veel geboden. Hantzen heeft uiteindelijk het hoogste bod gedaan en mocht een foto van haar hond inleveren. Louise  is daar mee aan de slag gegaan en heeft een prachtig kunstwerk afgeleverd. Want was is het mooi geworden…! Werkelijk prachtig!

Zaterdag werd het persoonlijk overhandigd in De Wissel. Hantzen en haar gezin waren er natuurlijk heel erg blij mee en het ingelijste werk krijgt een mooi plekje in de huiskamer. Het bedrag van €185,- heeft Hantzen overgedragen aan De Wissel. We gaan er voor zorgen dat dat goed besteed wordt!

We zijn heel dankbaar voor deze spontane en fijne actie en willen iedereen nogmaals bedanken voor het mee doen hier aan!