Scheepskatten

Soms blijkt een duo moeilijker te herplaatsen dan een poes alleen. Toch dachten we dat het met Meis en Famke geen probleem zou moeten worden: zo’n knap en leuk stel! Dat moet toch lukken! Nou, dat bleek ook wel. De dames zijn vrij snel verhuisd en vermaken zich opperbest! Nu hebben ze ook wel een bijzonder mooi leven gekregen:

“Hallo allemaal,

Hier een berichtje van de baasjes van Famke en Meiske.
Met de zusjes gaat het hartstikke goed! De eerste week was het erg wennen voor ze, niet alleen aan ons, maar ook dat ze opeens op een groot vrachtschip wonen. Allemaal nieuwe geluiden, bewegingen en uitzichten. Famke is absoluut stoerder in het willen ontdekken van nieuwe dingen.

Meiske heeft meer tijd nodig, maar dan doet ze ook volop mee. Erg leuk om te zien. Nu na 5 weken vinden ze het geweldig om in de stuurhut te zitten en dan mooi naar buiten te kijken. Er vliegen vaak meeuwen met ons mee op zoek naar een visje. Nou die meeuwen zouden ze weleens van dichtbij willen bekijken haha. In de sluis willen ze vaak even kijken wie er naast ons ligt. Erg vermakelijk.

Ze zijn al aardig bereisd. Van Leeuwarden meegenomen naar IJmuiden. Daarweg naar oa. Maastricht en naar Belgie gevaren. Het zijn echte scheepskatten. Ze zijn gek op eten en herkennen alle geluidjes uit de koelkast. Niets blijft onopgemerkt haha. Spelen met ze is super leuk, muisjes worden teruggebracht en balletjes zijn ook favoriet. Maar slapen kunnen ze het beste.

Het is een machtig stel en we zijn dan ook erg blij dat het zo goed gaat aan boord. We genieten enorm van ze.

Hartelijke groet,
Frouke en Andries”