Noodoproep voor Mike

De jongen met de brede lach op zijn gezicht is Mike! Een Rottweiler reu van ruim 10 jaar oud. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, Mike is niet de makkelijkste om te plaatsen. En na zijn onderzoek bij de dierenarts zakte ons helemaal de moed in de schoenen… maar we gunnen het Mike zo om nog even te kunnen genieten van een fijn en liefdevol pensioen bij een baasje thuis.
Mike heeft een rottig verleden, hij is niet leuk behandeld en de sporen daarvan zijn duidelijk. Hij is geen allemansvriend en vertrouwen moet echt verdiend worden. Hij is een senior en niet meer in de bloei van zijn leven, hij ziet er echt uit als een oude man. Maar is nog wel hartstikke kwiek!
Bij de dierenarts bleek dat zijn leeftijd nu tegen begint te werken: hij heeft slijtage in zijn rug en heupen en staat nu permanent op de pijnstillers. Daar zal hij altijd aan moeten blijven, en mogelijk later op een hogere dosering.
Alles bij elkaar opgeteld geen makkelijk verhaal. Dat snappen wij donders goed. Toch willen we voor Mike het onderste uit de kan halen. Het is deze jongen zo gegund om zijn leven fijn af te kunnen sluiten…
Mike zijn hele verhaal is te vinden op onze website: https://www.dierenopvangdewissel.nl/asieldier/mike/