Nationale dag van de Vrijwilliger

Vandaag is het de Nationale dag van de Vrijwilliger! Een dag om stil te staan bij wat vrijwilligers betekenen voor veel organisaties. En voor De Wissel betekenen ze heel veel! Zonder hun kunnen we ons werk namelijk niet doen. De ambulance draait volledig op vrijwilligers, en in de opvang zou al het werk niet op de betaalde krachten neer kunnen komen. Dat zou veel te veel zijn. Daarom zijn we elke dag afhankelijk van onze vrijwilligers. En gelukkig komen ze trouw! Ook op zondagen, ook met kerst en oud en nieuw, ook tijdens pandemieën en crisissen. Ze zijn er gewoon.
 
En we hebben niet alleen de dierverzorgers en ambulance-vrijwilligers, maar ook de klusmannen, tuinmannen, gastgezinnen, promotie-medewerkers, collectanten, kattenvanggroep, hondenuitlaters, middaghulpen en bestuursleden! Een enorme club mensen die allemaal direct of indirect meehelpen aan de zorg voor dieren in De Wissel.
 
We proberen onze waardering elk jaar te tonen op verschillende manieren: door een uitje, een kerstborrel en andere kleine acties. Vandaag zetten we ze op deze manier even in het zonnetje!
 
Lieve vrijwilligers, ontzettend bedankt voor al jullie hulp en inzet! We zijn enorm blij met jullie allemaal. En we hopen dat jullie nog altijd met veel plezier bij ons willen blijven werken!