Hulp van Aegon

Hulp is altijd welkom bij De Wissel. Zeker voordat de grote zomerdrukte gaat beginnen. Gelukkig is daar elk jaar het personeel van AEGON Leeuwarden weer! Zij komen elk jaar helpen met een aantal klussen waar we zelf niet echt aan toe komen. Ook dit jaar heeft Aegon weer gemotiveerd en gezellig personeel onze kant op gestuurd. Vrijdag de 13e was voor ons zeker geen ongeluksdag, maar juist een geluksdag!

En wat hebben ze veel gedaan! Een hele waslijst (en zeker het vermelden waard): ze hebben de speelweide incl huisje schoongespoten, onkruid verwijderd, boeidelen schoongemaakt, ramen gewassen, zonnepanelen op het dak schoongemaakt, grond ge√ęgaliseerd, aangeharkt en waar nodig toegevoegd, takken verwijderd, vuilcontainers schoongespoten en de buitenstoelen geschrobd. Ze waren duidelijk niet bang om zichzelf vies te maken en de armen uit de mouwen te steken!

Lieve medewerkers van Aegon, we willen jullie weer ontzettend bedanken voor jullie harde werk! We waarderen het enorm. En ook voor de dieren betekent dit wat: schone, opgeruimde en veilige speelweides en een netjes gebouw helpen allemaal mee aan een goede naam van onze opvang!

IMG_1782 IMG_1783 IMG_1785 IMG_1788 IMG_1792 IMG_1793 IMG_1794 IMG_1797 IMG_1799 IMG_1801