Groepslessen

Samen trainenTaucho6

Op donderdagavond wordt er groepsles gegeven.  De les wordt gegeven van 19:00-20:00 en wordt begeleid door onze gediplomeerde hondentrainer Esther Bouter. De lessen zijn voor allerlei honden geschikt, van jongvolwassen tot senioren, en zullen in kleine groepjes van maximaal 4 honden worden gegeven. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding voor u en uw hond.

De lessen worden heel gevarieerd opgezet en de nadruk ligt op samenwerken, rust, zelfbeheersing, aandacht maar vooral veel plezier! In de lessen komen verschillende thema’s aan bod en gaat u op een leuke, positieve en net even andere manier aan de lag met “serieuze” oefeningen als lopen aan een ontspannen lijn, hier komen, liggen, dierenartstraining etc. Daarnaast is er veel ruimte voor “fun” door het aanleren van trucjes, lichaamsbewustzijns-oefeningen, hersenwerk en zoekspellen. Het gaat er in deze lessen om dat u samen met uw hon van alles gaat leren, maar vooral dat leren en samenwerken heel erg leuk kan zijn!

TarieveAxel6n groepslessen

Lijkt het u leuk om weer eens met uw hond aan de slag te gaan? Meld u dan aan voor een plekje in deze lessen via esther@dierenopvangdewissel.nl. De kosten zijn €100,- voor 8 lessen. Er hoeft geen examen te worden afgelegd aan het eind van de cursus. De gehele opbrengst van deze lessen gaat direct naar de dieren in De Wissel!