De trainer

Esther Bouter

IMG_7737 2

De training wordt gegeven door trainer Esther Bouter. Esther is al meer dan 20 jaar werkzaam op de hondenafdeling van De Wissel en heeft meerdere diploma’s op kynologisch gebied. Al jarenlang traint zij honden in en buiten het asiel. Ze werkt met een diervriendelijke, beloningsgerichte trainingsmethode in het tempo dat voor u en uw hond past.

De training wordt voor u helemaal op maat gemaakt, want elke eigenaar/hond combinatie is uniek. Waar u aan wilt werken bepaalt u helemaal zelf. Voorbeelden zijn:

–         puppybegeleiding (advies over socialisatie, zindelijk maken, benchtraining, omgaan met bijtgedrag, aanleren van oefeningen zoals wandelen aan een slappe lijn, zit, af, enz.)

–         gehoorzaamheid

–         ombuigen van probleemgedrag naar gewenst gedrag

–         dierenartstraining

–         funtraining: kunstjes en trucjes aanleren en hersenwerk

DSC_0679

Maar ook wanneer u vragen heeft over het gedrag van uw hond of wanneer u goed voorbereid wilt zijn wanneer u een nieuwe hond of pup krijgt kunt u bij ons terecht. De training kan aangepast worden aan uw eigen wensen: u kunt trainen op de locatie in Leeuwarden bij De Wissel, maar ook bij u thuis, op straat, in het bos of park of een locatie waar uw hond moeite mee heeft (momenteel i.v.m. corona geen huisbezoeken mogelijk). De mogelijkheden zijn eindeloos.