Hersenwerk lessen

Afgelopen weekend heeft onze hondentrainer Esther Bouter haar diploma Begeleider voor Hersenwerk met Honden gehaald! We zijn heel trots op haar en willen haar natuurlijk daarmee feliciteren. De honden op het asiel zijn er net zo blij mee, dankzij haar worden zij mentaal bezig gehouden en genieten ze optimaal van de aandacht die ze buiten de kennels krijgen. Maar ook uw hond kan bij haar terecht!

U als hondeneigenaar kan nu met uw eigen hond aan de slag met hersenwerk: Esther gaat officieel les geven in hersenwerk en u kunt vanaf nu een sessie inplannen bij haar. We zijn zelf erg enthousiast over hersenwerk, honden vinden het ontzettend leuk om te doen en er kleven veel voordelen aan vast. Onder andere dat u als eigenaar de band met uw hond versterkt door samen iets te doen wat de hond erg leuk vindt. Daarbij mag de hond zijn/haar neus inzetten, iets wat heel natuurlijk is voor de hond en zorgt voor veel plezier.

De lessen voor hersenwerk zijn privé lessen zodat u in alle rust kunt oefenen met uw hond en de gehele les toegespitst is op u en uw viervoeter. De les duurt een uur en kost €25,-. U kunt gewoon voor 1x boeken. Mocht u nog een keer een vervolgles willen dan is dat uiteraard mogelijk. Bent net zo enthousiast geworden als wij? Stuur dan een mailtje naar esther@dierenopvangdewissel.nl en geef u op!

DSC_0574 DSC_2645 DSC_2659 DSC_2698 IMG_0006