Grote opkomst bij open dag Dierenopvang De Wissel

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse open dag van Dierenopvang de Wissel. Ook dit jaar kon de dierenopvang weer rekenen op een grote opkomst! Er was deze dag van alles te beleven: kinderen liepen een speurtocht, er werden rondleidingen gegeven, er was een Rad van Fortuin georganiseerd, er werden asieldieren geknutseld.

Heel veel speurneuzen
Maar liefst 70 kinderen behaalden hun speurneusdiploma. Zij liepen de speurtocht door het gehele asiel. Hierbij kwamen ze vanalles te weten over de dieren in het asiel, testte ze hun behendigheid tijdens het parcours en lazen ze een chip uit bij de dierenambulance.

Druk bezocht
Ieder uur werd er een rondleiding door het asiel gegeven. Vele belangstellenden sloten zich hierbij aan. Ook de hond-kind workshop werd druk bezocht. Aan de hand van rollenspellen leerden kinderen hoe ze veilig een hond konden benaderen.

Nieuwe baasjes
Naast alle activiteiten was er ook tijd voor serieuzere zaken. Vele bezoekers werden verliefd op de asieldieren. Vele dieren werden deze dag gereserveerd, waaronder kittens, katten en duiven. Op de open dag was het te druk om rustig kennis te maken met hun nieuwe baasjes, dat zal op een later tijdstip, in alle rust gebeuren. Hopelijk ontmoeten deze dieren de komende week hun baasje voor het leven.

Schrijf mee aan een succesverhaal!
Veel mensen besloten op deze dag donateur te worden. Zij mochten een draai aan het Rad van Fortuin geven voor een mooie prijs die door lokale ondernemers beschikbaar waren gesteld. Deze nieuwe donateurs zorgen ervoor dat er weer nieuwe succesverhalen kunnen worden geschreven over succesvolle matches tussen mens en dier.