Gift van Mirjam Ravesteijn

Dieren en natuur spelen een grote rol in het leven van veel mensen. Zo ook in het leven van Mirjam Ravesteijn. Een vrouw met een groot hart voor alles wat leeft. Helaas mocht ze niet ouder worden dan 50 jaar. Een heel triest bericht. Maar Mirjam wilde niet dat dat de hoofdrol zou spelen na haar overlijden. Vandaar dat ze een gift wilde doen waarmee dieren daadwerkelijk geholpen konden worden, zodat haar dierenliefde door zou kunnen leven wanneer ze dat zelf niet meer kon. Een hartverwarmende gedachte.

Haar moeder heeft contact met ons opgenomen of deze bijzondere donatie bij ons goed besteed zou kunnen worden. Daar hoefden we niet lang over na te denken, want er stond nog altijd iets bijzonders op ons verlanglijstje: een kittencouveuse. Een couveuse voor de kleinste moederloze kittens, die extra veel zorg nodig hebben. Daar kon de moeder van Mirjam zich helemaal in vinden. Dankzij Mirjam haar lieve gift, en nog een extra aanvulling van haar moeder, kunnen we nu zo’n mooie couveuse aanschaffen!

Een verhaal als dit raakt ons enorm. Dat mensen zelfs na hun overlijden iets kunnen betekenen voor de dieren in de opvang is ontzettend bijzonder. Maar ook hoe liefdevol en respectvol er met de wensen van iemand omgegaan kan worden is ronduit prachtig. We willen Mirjam en haar moeder bedanken voor deze bijzondere gift en hopen dat Mirjam een voorbeeld zal zijn voor velen!