Donaties dankzij dierenvrienden!

Eén van onze grote dierenvrienden in Leeuwarden is de Poiesz op de Oostersingel. Met veel plezier zamelen zij via de statiegeldzuil geld in voor De Wissel. Al eerder hebben we hierdoor mooie donaties binnengekregen. En ook nu kwam er weer een mooi bedrag uit de zuil! Een bedrag waar we meteen een doel voor hadden: vulbaar hondenspeelgoed van Zogoflex. Dure speeltjes waar de honden lang mee bezig zijn. Zo kunnen we verveling of frustratie in de kennel tegen gaan en maken we de dag weer leuker voor de honden!

We hebben meteen een mooie stapel aan kunnen schaffen. Ook hier kwam weer één van onze trouwe dierenvrienden voor ons over de brug: Pets&Co de Leeuwarik in Bilgaard heeft ze met speciale korting voor ons kunnen bestellen! Ontzettend mooi van hun, zo konden we het maximale uit het gedoneerde bedrag halen. 

De eerste testen zijn al positief! Blije koppies en tevreden oogjes. We hopen dat de honden er veel plezier aan zullen hebben. En we willen de Poiesz, de klanten van de Poiesz en Pets&Co de Leeuwerik nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet!