Donatie van NoorderTest

NoorderTest organiseert elk jaar een event voor testers van overheidsorganisaties uit Friesland, Groningen en Drenthe. Na deze dag delen ze normaal goodiebags uit aan de deelnemers met allerlei kleine artikelen en info. Uit ervaring blijkt echt dat veel van deze spulletjes al snel weer verdwijnen in de prullenbak. Daarom bedachten Teresa en Theo een ander doel voor het goodiebagbudget: een donatie aan een goed doel!

En wat blijkt, voor de provincie Friesland is als goed doel De Wissel uitgekozen! Daarom ontvingen we onlangs een bezoekje van Teresa en de mooie check. Onze bedrijfsleider Muriel mocht deze check van 500 euro aannemen. Daar zijn we als opvang natuurlijk heel blij mee! Dat betekent dat we weer een wat groter budget hebben voor operaties, medicijnen en speciaal dieetvoer voor onze dieren.

Leuk detail is dat Teresa al sinds haar jeugd goede herinneringen heeft aan de opvang. Toen mochten kinderen zich in het weekend nog aanmelden als hondenuitlaters. En gingen ze op zaterdag de asielhonden uitlaten. Tegenwoordig zijn er veel dingen veranderd, maar we komen nog veel mensen tegen die daar mooie herinneringen aan hebben! Heel leuk om te horen.