Digitale collecte 2021 van start gegaan!

Het is zo ver!  De digitale collecte van 2021 is vandaag officieel van start gegaan!
Collectanten gaan dit jaar niet met de traditionele collectebus op stap, maar doen corona-proof een flyer in de bus. Daarop staan alle manieren waarop je De Wissel kan steunen. Voor iedereen is er een passende manier. Een donatie doen is daardoor zo gepiept!
Zowel de ambulance als de opvang zullen profiteren van de opbrengst van de collecte. Het zal onder andere gebruikt worden om het welzijn van de dieren in de opvang te verbeteren en materiaal voor de verzorging van dieren aan te kunnen schaffen. Vooral voor de dieren die de ambulance ophaalt zijn soms gespecialiseerde spullen nodig; wilde dieren vragen nu eenmaal om een andere verzorging dan huisdieren. En zeker de jonge diertjes als moederloze vogeltjes hebben veel extra zorg nodig.
De opbrengst van de collecte is een groot onderdeel van de jaarlijkse inkomsten voor de opvang. Door het coronajaar van vorig jaar zijn we toch flink wat inkomsten misgelopen. Omdat we niet willen bezuinigen op zorg voor de dieren, hopen we dat deze collecte ons weer even een flinke steun in de rug gaat geven. Zodat alle Wissel-dieren gegarandeerd zijn van de meest complete hulp die we kunnen bieden!
Wilt je meehelpen? Kijk dan op onze site voor alle manieren waarop je kunt doneren: https://www.dierenopvangdewissel.nl/steun-ons/collecte-2021/