Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Noor

Hallo’tjes! Ik ben Noor en dit jaar wordt ik 6 jaar oud. Ik ben een rustige en sociale kat. En ben ik niet super mooi?

Ik zal even wat over mijzelf vertellen. Er is afstand van mij gedaan, omdat ik niet goed overweg kan met kinderen. Ik zoek dus een nieuw huisje waar geen jonge kinderen zijn.

Ik ben graag binnen, maar toch ben ik ook wel heel benieuwd hoe het buiten is! Een huis met tuin zou dan ook perfect voor mij zijn. Ik heb in het verleden samengewoond met een andere poes. Dit ging goed, maar we zochten elkaar niet op. Knuffelen vind ik erg fijn, maar dit is wel op mijn eigen voorwaarden. Vooral onbekenden moeten niet van mij verwachten dat ik er om sta te springen. Als er visite komt, kijk ik graag de kat uit de boom. Dit zal ik ook doen als ik ga verhuizen naar een nieuw plekje. Verhuizen is namelijk best spannend.

Verder vind ik spelen wel leuk, maar ik schrik snel van onverwachtse geluiden. Ik heb baat bij wat structuur. Zoals op vaste tijden eten. Ook kan ik wel met honden. Hier ben ik meerdere keren mee in aanraking geweest als er visite kwam die de hond mee hadden. Het is onbekend hoe ik ben met overige dieren.

Mag ik bij u komen wonen?