Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Morris

Morris is een jonge Poedel x Berner Sennen reu van 3 jaar oud. Wegens zijn verlatingsangst kon hij helaas niet langer bij zijn laatste baasjes blijven. Nu zoekt hij via ons naar een plekje waar dat geen probleem hoeft te zijn.

We zoeken voor Morris een huishouden waar zijn verlatingsangst niet direct een probleem hoeft te zijn. Bijvoorbeeld bij een stel dat afwisselend werkt, zodat er altijd iemand thuis is. Of een stel waarvan 1 iemand thuiswerkt. Iemand alleen zal wel een moeilijkere opgave zijn, dan moet je voor elk afspraakje buitenshuis een oppas regelen of Morris mee nemen. Woon je in een vrijstaand huis of een ander soort huis zonder directe buren, dan zou hij prima even alleen kunnen zij voor een boodschap o.i.d. omdat hij dan geen overlast veroorzaakt.

Morris is wel erg onzeker en kan schikken van een blaadje... hij is ook erg zwart/wit als het aankomt op mensen. Sta je in zijn goede boekje? Dan is hij een dikke knuffel! Sta je niet in zijn goede boekje? Dan kom je niet bij hem in de buurt, en houdt hij je ook echt op afstand.

Morris is voor de juiste eigenaar een ontzettend lief huisgenootje waar iemand ontzettend veel plezier aan zal hebben. We hopen dat hij een mooie plek vindt waar hij lekker los kan lopen in een omheinde tuin. We plaatsen hem vanwege zijn verlatingsangst (en mogelijk overlast) niet op een appartement.

Kijk hieronder voor zijn volledige profiel:

Poedel x Berner Sennen
Reu
Onbekend, raden we niet direct aan.
Ja
Ja
Nee
Nee
Ja
Ja
Goed
Ja
Verlatingsangst managen/trainen
Regelmatig borstelen!