Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Dobby en Pip opzoek naar thuis met tuin!

Dobby en Pip zijn broers! Knappe broers!

Broers die veel samen doen. Zo slapen ze samen, komen ze beide graag buiten wanneer ze vervolgens 's avonds weer samen binnenkomen om tegen je aan te kruipen op de bank. Ze zijn beide zachtaardige en vriendelijke goedzakken die ook echt houden van spelen en wanneer ze even geen zin meer hebben zoeken ze zelf weer de rust op. Dit geven ze dan ook goed aan.

Dobby en Pip zijn met een reden bij ons gekomen. Zij zijn opgegroeid in een gezin waar na de komst van een tweede kindje een reactie ontstond bij de twee broers. Ze begonnen met sproeien in huis.. Ze waren niet bang van de baby en werden ook zeker niet kwaad maar de verandering in het gezin bracht veel stress bij de twee broers.

Wij denken daarom dat het voor Dobby en Pip beter is om een thuis te zoeken waar geen kinderen, honden of andere katten wonen. Waar ze lekker naar buiten kunnen en 's avonds in alle rust op de bank kunnen ploffen. Een thuis waar rust heerst en niet veel veranderingen spelen.

De broers zijn 4 jaar oud en zijn gecastreerd. Ze genoten van het buiten zijn en kunnen ook goed met de andere buurtkatten.

Zou je graag meer informatie willen over Dobby en Pip? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

Liever alleen met z'n tweeën
Kater gecastreerd
Nee
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee