Dierenopvang de Wissel gesloten

Dierenopvang de Wissel neemt, net als vele andere organisaties, voorzorgsmaatregelen m.b.t. het coronavirus. Dit betekent dat De Wissel tot, in ieder geval 31 maart, gesloten is. Het adopteren van dieren is wel mogelijk, maar De Wissel is alleen op afspraak te bezoeken. Uiteraard gaat de zorg voor de dieren die op dit moment bij De Wissel verblijven onverminderd door.

Dierenambulance de Wissel blijft rijden en is gewoon 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Wel neemt de dierenambulance een aantal voorzorgsmaatregelen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de ambulancemedewerkers niet meer bij de melder in huis komen, maar dat het dier buiten wordt opgehaald. Wanneer er een melding wordt gedaan, kijkt de centralist samen met de melder wat de beste oplossing is.

Deze maatregelen worden genomen omdat De Wissel de gezondheid van de medewerkers en vrijwilligers zeer serieus neemt. Op deze manier kan de Wissel ook in deze tijd de zorg voor de dieren blijven leveren zoals altijd.

Mensen die De Wissel willen bezoeken kunnen een afspraak maken via 058-2664300 tijdens de gebruikelijke openingstijden (ma t/m za 10.00 – 12.00 uur en 14:00-17:00 uur. Met uitzondering van woensdag en zondag). Houd voor de meest actuele informatie de website in de gaten: www.dierenopvangdewissel.nl