De Wissel in het Omniversum

De dierendag week zat vol bijzondere momenten. Zo was “onze” kotterkat genomineerd voor de Dier van het Jaar verkiezing van Kidsweek! Een heel spannende wedstrijd, want er waren 4 dieren genomineerd en aan de hand van stemmen zou er eentje als winnaar uit de bus komen. De uitreiking was in het Omniversum in Den Haag. En ook hier waren medewerkers van De Wissel naar toe, want ja, hoe vaak gebeurt het nou dat één van onze Friese Wissel-dieren met zo’n grote landelijke verkiezing mee doet??

In het Omniversum was het één groot feest. Ontzettend veel kinderen waren op het evenement afgekomen en waren uitgedost in hun mooiste dierenoutfits. Sterrin Smalbrugge was er met een heel interessante reptielenshow (en haar grote vriendin Fleurtje, de boa constrictor!), er werd een prachtige hondenfilm getoond op het ronde scherm, en de prijs voor Dier van het Jaar werd uitgereikt.

Helaas heeft Mia de kotterkat niet gewonnen. Maar wel een mooie derde plek behaald! Lees op de website van Kidsweek meer over de uitreiking. En vind daar allerlei leuke nieuwtjes van over de hele wereld, speciaal voor kinderen van 7-12 jaar: https://www.kidsweek.nl/

 

Den haag 2 oktober2019
Kidsweek Dier van het Jaar verkiezing, bekendmaking in het Omniversum.
Foto Martijn beekman

 

Den haag 2 oktober2019
Kidsweek Dier van het Jaar verkiezing, bekendmaking in het Omniversum.
Foto Martijn beekman