Badderende honden

Poeh! Wat was het heet vorige week! Vooral de honden vonden het buiten erg warm en waren een beetje uit hun doen. We hebben ze vooral rustig gehouden en geen lange wandelingen met ze gedaan. Gelukkig hebben de kennels vloerverwarming en -koeling. In de zomer natuurlijk de koeling! En dat was te merken: veel honden lagen lekker languit in de binnenkennel op de grond ipv in de mand.
 
Maar zo’n hele dag zonder wandelingen is wel een beetje saai natuurlijk. vandaar dat we toch wat extra’s voor ze geregeld hadden. Namelijk een badje met fris water en hondenijsjes! En daar werd zeker van genoten. Mooi om te zien hoe elke hond weer anders geniet. De een duikt vol overgave in het badje of snorkelt er op los, anderen zetten amper een poot erin. Maar allemaal genoten ze van hun ijsjes. Kijk op onze Facebookpagina voor nog een aantal fotos: https://www.facebook.com/dierenopvangdewissel/
P.S.: ons badje lijkt echt vreselijk vies water te bevatten… maar dat is gewoon zand dat op de bodem ligt. Het badje staat namelijk in onze zandspeelweide!