Jody
GeslachtVrouwelijk
SoortHond
RasFriese Stabij
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kinderenNiet ideaal bij kinderen
Speciale zorgPijnstilling
Wordt graag aangehaaldJa, na het opbouwen van een band
Kan alleen thuis zijnOnbekend
Kan in de autoOnbekend
Gedrag aan de lijnGoed
Kent basiscommando'sMatig
ZindelijkJa
WaaksheidJa
VachtverzorgingRegelmatig borstelen

Jody is een oude Stabij dame van 14 jaar oud. Haar baasje kon helaas niet langer voor haar zorgen en daarom zoekt Jody nu naar een nieuw adresje waar ze haar pensioen door kan brengen.

Jody is een oude hond, en dat merk je. Ze slaapt veel, rust veel en heeft niet zoveel behoefte aan gedoe en drukte. Ze loopt nog wel lekker een rondje mee buiten, maar een lange wandeling door het bos is al wat teveel van het goede. Ze is echt op zoek naar een rustig huishouden waar ze nog een pensioen door mag brengen. Want dat verdient zo’n oudje ook.

Jody haar belangrijkste eis is rust. Aandacht is prima, maar moet niet te lang duren. Ze heeft het liefst volwassenen om zich heen die begrijpen wanneer aandacht wel, en wanneer het niet gewenst is. Een gezin met kinderen is echt te veel voor haar. Die jaren liggen achter haar.

Helaas weten we niet veel over haar laatste huis. Alleen dat ze samen met een meneer heeft gewoond die gek op haar was. Wat ze geleerd heeft, wat ze leuk vindt en wat niet, daar kunnen we niet heel veel over vertellen.

Hier komt ze over als een rustige oude hond die soms een beetje afwachtend is. Niet elke persoon in de opvang komt door haar keuring heen. Vindt ze je niet leuk, dan komt ze ook niet bij je om aangelijnd te worden. Vindt ze je wel leuk, dan kan je ook best een boel met haar.

Wanneer Jody het ergens niet mee eens kan ze zelfs wel even blaffen! Ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Bij haar vorige baasje is ze wat veel verwend met lekkere dingen, ze is daarom wat te dik nog.

We denken dat Jody af en toe last heeft van stramme gewrichten, opstaan gaat soms wat langzaam. Ze zit daarom aan Carporal pillen om dat te vergemakkelijken. Waarschijnlijk zou het heel fijn zijn voor haar om daar levenslang mee door te gaan. Ouderdom komt nu eenmaal met gebreken, en dit is wel het minste wat we voor haar kunnen betekenen.

Heeft u interesse in Jody? Dan kunt u zich aanmelden via de mail. Kopieer dan de vragen die hieronder staan, en beantwoord ze uitgebreid in een mail. De mail kunt u sturen naar info@dierenopvangdewissel.nl.

– Wat zijn uw adres/contactgegevens (graag incl. postcode en telefoonnummer)?

– Hoeveel tijd zou de hond bij alleen thuis moeten zijn (bijv. in verband met werk, nu en in de toekomst)?

– Wat is uw gezinssamenstelling (echtpaar, kinderen, alleen)?

– Wat voor woning heeft u (rijtjeshuis, 2onder1kap, tuin etc)?

– Heeft u nog meer huisdieren?

– Heeft u ervaring met honden?

– Zou u met de hond op cursus gaan?

– Wat wilt u nog meer kwijt over uw situatie\positieve punten\leuke dingen voor ons om te weten over u?

We nemen alleen volledig ingevulde aanvragen in behandeling en nemen contact op met de mensen die we selecteren. Bij heel veel aanvragen zullen we niet de mails beantwoorden die niet uitgenodigd worden, houd daarvoor de site goed in de gaten. Wanneer er bij Jody staat dat ze gereserveerd is, dan zijn alle geselecteerde mensen al uitgenodigd, en weet u dat u helaas niet bij deze selectie zit.

Nieuwsgierig?