Jack
GeslachtMannelijk
SoortHond
RasHerder kruising
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa, maar alleen grote sociale teven.
Kan bij kinderenJa, vanaf 16 jaar
Gesteriliseerd / gecastreerdJa
Speciale zorgKan uitvallen aan de lijn
Wordt graag aangehaaldJa
Kan alleen thuis zijnJa, 1 dagdeel
Kan in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed
Kent basiscommando'sJa
ZindelijkJa
VachtverzorgingWeinig
Kan los lopenNee, luistert niet los

Jack is een grote jongen van 6 jaar jong. Hij is herder kruising en staat hoog op de poten. Wegens relatiebreuk was er helaas geen geschikte situatie meer voor Jack, en zoekt hij nu via ons naar een nieuw huis!

Jack is een enthousiast en vriendelijke hond. Hij is gek op mensen en aandacht en is  hier bij ons ook een makkelijke jongen om mee om te gaan.  Ook bezoek is altijd welkom en zal vrolijk worden ontvangen door hem. Hij heeft een ontzettend lieve oogopslag en daarmee wind hij iedereen om de vinger. Door zijn grootte kan dat enthousiasme naar mensen wel wat lomp overkomen en moet je soms even goed in je schoenen staan om hem te ontvangen!

Jack is voor kinderen eigenlijk net zo lief als voor volwassenen. Maar door zijn kracht echt niet oké bij kleine kindjes. Die zullen snel bang voor hem worden omdat hij zich niet in kan houden en ze omver gooit. Voor oudere kinderen vanaf 16 jaar zou hij wel een maatje kunnen zijn, zolang ze maar begrijpen dat Jack zijn eigen kracht niet kent. Uitlaten mag alleen door volwassenen gedaan worden! Jack is echt te sterk om door kinderen uitgelaten te worden.

Buiten is Jack ook blij en vrolijk. Hij loopt wel altijd aan de lijn, meneer trekt anders compleet zijn eigen plan en luistert niet meer naar je. Met reuen is Jack ook niet altijd vrienden… houd hem apart van hun. Teven zijn veel meer zijn ding, daar kan hij meestal wel goed mee overweg. Jack is niet een hond om bij katten te plaatsen, daar gaat hij echt achteraan. Hij heeft ook samengewoond met katten, maar dat is nooit echt relaxt geworden voor de katten.

Er is veel getraind met Jack en hij kan dan ook al veel! Hij is een actieve hond die graag mee gaat voor lange wandelingen of andere avonturen in de buitenlucht. Houd rekening met zijn uitval gedrag naar andere honden aan de lijn, maar verder is hij hartstikke leuk om mee op stap te gaan.

Het is een energieke hond die wel wat nodig heeft. Zorg voor voldoende afleiding en activiteiten. Laat je hem alleen maar binnen met hier en daar een uitlaatrondje, dan gaat Jack zich vervelen. We zoeken daarom een actief baasje voor hem. Het liefst ook iemand met een flinke tuin zodat Jack in een afgezette tuin wel lekker los kan rennen en spelen.

Heeft u interesse in Jack? U kunt u aanmelden via de mail. Kopieer dan de vragen die hieronder staan, en beantwoord ze uitgebreid in een mail. De mail kunt u sturen naar info@dierenopvangdewissel.nl.

– Wat zijn uw adres/contactgegevens (graag incl. postcode en telefoonnummer)?

– Hoeveel tijd zou de hond bij alleen thuis moeten zijn (bijv. in verband met werk, nu en in de toekomst)?

– Wat is uw gezinssamenstelling (echtpaar, kinderen, alleen)?

– Wat voor woning heeft u (rijtjeshuis, 2onder1kap, tuin etc)?

– Heeft u nog meer huisdieren?

– Heeft u ervaring met honden?

– Zou u met de hond op cursus gaan?

– Wat wilt u nog meer kwijt over uw situatie\positieve punten\leuke dingen voor ons om te weten over u?

We nemen alleen volledig ingevulde aanvragen in behandeling en nemen contact op met de mensen die we selecteren. Bij heel veel aanvragen zullen we niet de mails beantwoorden die niet uitgenodigd worden, houd daarvoor de site goed in de gaten. Wanneer er bij Jack staat dat hij gereserveerd is, dan zijn de geselecteerde mensen al uitgenodigd, en weet u dat u helaas niet bij deze selectie zit.

Nieuwsgierig?