Femmy
GeslachtVrouwelijk
SoortHond
RasStafford kruising
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Wordt graag aangehaaldJa, na het opbouwen van een band
Kan alleen thuis zijnOnbekend
Kan in de autoOnbekend
Gedrag aan de lijnGoed
Kent basiscommando'sJa, matig
ZindelijkJa
WaaksheidJa
VachtverzorgingWeinig
Kan los lopenNee, luistert niet los

Femmy is een stafford kruising van ongeveer 9 jaar. Ze is een teefje met inmiddels al een behoorlijk grijs bekkie! Deze senior dame zoekt nu via ons naar een nieuw plekje waar ze haar pensioen mag gaan doorbrengen.

Femmy is eigenlijk een vrolijk hondje dat heel erg hecht aan haar eigen mensen. Kent je ze je goed, en ben heb je haar goedkeurging gekregen? Dan gaat ze voor je door het vuur. En laat ze haar lieve en kwetsbare kant zien. Rollend op de grond voor een kriebel over haar buik. Ontzettend aandoenlijk om te zien.

Femmy kan echter ook mensen “afkeuren”, en dan moet je van goeden huize komen om in haar goeie boekje te komen. Ze is dan afwachtend, blaft je weg, en kijkt je wantrouwend aan. We hebben nog niet een gemene deler kunnen ontdekken in de reden waarom je wel of niet wordt goedgekeurd. Ze is daarom een hondje waar je thuis rekening mee moet houden, niet alle bezoek is oké in haar ogen.

Femmy zoekt een huishouden waar ze lekker kan knuffelen met haar baasjes. Maar waar niet dagelijks vreemde mensen op bezoek komen. Komt er wel bezoek, zorg dan dat je haar even in een andere kamer hebt zitten zodat ze daar niets mee hoeft. Dan kan er ook niks mis gaan! Ze is een waakse dame en zal bezoek zeker aankondigen.

Wegens haar eenkennige gedrag plaatsen we haar niet in een gezin met kinderen. Ze gaat alleen naar een huishouden waar 1 of 2 volwassenen wonen. Haar eigenaar heeft haar niet zelf kunnen brengen. Daarom weten we helaas nog weinig over haar achtergrond en wat ze wel en niet gewend is.

Het zou  mooi zijn als Femmy bij iemand terecht kan die niet continu bezoek over de vloer heeft, geen kinderen in huis heeft en een lekkere tuin heeft waar ze veilig in los kan. Buiten houden we haar aan de lijn en komt ze niet los. We weten nog niet precies hoe ze met honden en katten is, het liefst plaatsen we haar in een huishouden zonder andere dieren.

Femmy heeft momenteel nog wat last van haar oren en huid, daar wordt ze nu voor behandeld en dat knapt al mooi op.

Omdat ze zo leuk en lief is wanneer ze je “goedgekeurd” heeft, gunnen we haar ook ontzettend dat fijne pensioenplekje. We weten dat ze niet het makkelijkste verhaal heeft maar we denken echt dat er wel een huishouden is waar ze terecht kan.

Heeft u interesse in Femmy? Dan kunt u zich aanmelden via de mail. Kopieer dan de vragen die hieronder staan, en beantwoord ze uitgebreid in een mail. De mail kunt u sturen naar info@dierenopvangdewissel.nl.

– Wat zijn uw adres/contactgegevens (graag incl. postcode en telefoonnummer)?

– Hoeveel tijd zou de hond bij alleen thuis moeten zijn (bijv. in verband met werk, nu en in de toekomst)?

– Wat is uw gezinssamenstelling (echtpaar, kinderen, alleen)?

– Wat voor woning heeft u (rijtjeshuis, 2onder1kap, tuin etc)?

– Heeft u nog meer huisdieren?

– Heeft u ervaring met honden?

– Zou u met de hond op cursus gaan?

– Wat wilt u nog meer kwijt over uw situatie\positieve punten\leuke dingen voor ons om te weten over u?

We nemen alleen volledig ingevulde aanvragen in behandeling en nemen contact op met de mensen die we selecteren. Bij heel veel aanvragen zullen we niet de mails beantwoorden die niet uitgenodigd worden, houd daarvoor de site goed in de gaten. Wanneer er bij Femmy staat dat ze gereserveerd is, dan zijn alle geselecteerde mensen al uitgenodigd, en weet u dat u helaas

Nieuwsgierig?