5 oktober Open dag bij De Wissel!

Stichting Dierenopvang de Wissel organiseert 5 oktober een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Wissel. Er is deze dag vanalles te beleven.

Verschillende activiteiten
De hele dag door worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er worden rondleidingen door het asiel gegeven en iedereen kan zijn EHBO-skills oefenen bij de Dierenambulance.  Ook voor de kinderen is er vanalles te doen. Er wordt een hond-kind workshop georganiseerd, er is een speurtocht én een knutselclub.

Hond-kind workshop
Om 12.00 uur en om 14.00 uur wordt er een hond-kind workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop wordt spelenderwijs en met rollenspellen aandacht besteed aan een veilige omgang met een hond. Zo leren kinderen signalen herkennen in het gedrag van een hond. Wil de hond spelen, wil hij geaaid worden of wil hij juist met rust gelaten worden? Wil je zeker zijn van een plek in de workshop? Geef je dan via deze link alvast op.

Rad van Fortuin
Voor nieuwe donateurs van de Wissel is er een Rad van Fortuin met diverse prijzen. Uiteraard wachten er bij de Wissel ook nog steeds dieren op een nieuw baasje. De open dag is dus ook een uitgelezen mogelijkheid om met deze dieren kennis te maken.